Onze Behandelingen

Bij Balanzzmassage staat jouw massagedoel voorop en zullen we met alles binnen onze macht en mogelijkheden proberen dit doel te verwezenlijken.

In combinatie met geur, kleur en muziek beleef je een ontspannende, verrassende en bijzondere massagebehandeling die je niet snel zult vergeten. Vraag een massagebehandeling aan en ervaar de innerlijke rust.

Benieuwd naar onze massagebehandelingen?

Intuïtieve Combinatiemassage: (stevige/ ontspannende massage)

Zachte spierontspannende massage ter bevordering van een betere doorbloeding en sedering van afvalstoffen die een goede basis vormen voor een aangenaam gevoel van ontspanning in het lijf.
[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]Tijdens deze massage wordt u volledig met een handdoek afgedekt. Alleen de te behandelen zone is onbedekt.[/expander_maker]

Full Oil Bodymassage / Massage Geleide Meditatie (Holistisch)

Zachte en holistische (volledige) lichaamsmassage met als doel om in volledige geestelijke en lichamelijke balans met jezelf te komen.
[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]Bij deze massage maken we gebruik van zachte en strelende massagetechnieken afgewisseld met licht stevige drukpunttechnieken. Tijdens de Full Olie Body massage bent u volledig ontkleed wat het mogelijk maakt om de massage onafgebroken en met volledige strijkingen (van kruin tot tenen) te kunnen verrichten. Tijdens de massage van de achterzijde wordt het midden van de billen (bilspleet) afgedekt met een kleine handdoek. Tijdens de massage aan de voorzijde word het onderlichaam en waar wenselijk de borsten afgedekt.[/expander_maker]

Bekijk al onze massage filmpjes op youtube.

Weet u niet goed welke massagebehandeling bij u past? Wij kunnen u hierin uitstekend adviseren!
Bel ons op 06 523 239 52 of vul ons contactformulier in.

*Prijzen zijn inclusief 21% BTW.    *Behandeling alleen op afspraak mogelijk.    *Pinbetaling niet mogelijk. 

Menu