Onze intentie is om uw massagebehandeling voor zowel uzelf als voor onze masseur of masseuse, zo ontspannen en prettig mogelijk te laten verlopen. Om dit doel te verwezenlijken heeft Balanzzmassage enkele huisregels die van toepassing zijn, te weten:

  • De massages zijn uitsluitend bedoelt voor de verzorging en/of ontspanning van body (spieren) en mind (geest).
  • Bekend is dat de ontspanningsmassage een gevoel op kan wekken. Dit is een natuurlijke reactie van het menselijk lichaam. Wij gaan hier professioneel mee om en verwachten dit ook van onze klanten. Getinte uitingen, zowel lichamelijk als verbaal, zijn dan ook niet gewenst.
  • Wij doen ons uiterste best het u zo comfortabel mogelijk te maken. Mocht er tijdens de massagebehandeling een onprettig gevoel bij u opspelen, bijvoorbeeld omdat u zich ongemakkelijk voelt of pijn ervaart, is het voor zowel uzelf als voor ons prettig als u dit aangeeft. Wij zijn professioneel van aard en zullen altijd kijken naar een gepaste oplossing voor een meer prettige massagebehandeling die beter bij u past.
  • Grensoverschrijdend gedrag tijdens een massagebehandeling zal bespreekbaar worden gemaakt. Mocht er op dat moment in de ogen van onze masseur geen passende oplossing binnen handbereik zijn, zal de masseur u vriendelijk verzoeken om onze praktijk te verlaten.

Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip.

Benieuwd naar onze massagebehandelingen? Klik hier